Even voorstellen

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op ons reisblog! We hopen je door deze website op de hoogte te kunnen houden van onze ‘big journey’ door Nieuw-Zeeland en je zo een kijkje te geven in ons leven daar.

Maar eerst even een kort voorstelrondje voor degene die ons nog niet zo goed kennen 🙂

Wij zijn Artjan (31 jaar), Janny (29 jaar) & Vajèn (3 jaar) en wonen sinds 2009 in ons prachtige huis in het pittoreske Kinderdijk, samen met onze lieve poolhond Kyra en ons huppelend konijntje Snuffie. We zijn vanaf dat jaar ook altijd op zoek gegaan naar mooie en leuke vakantiebestemmingen; ieder jaar weer iets anders, maar wel altijd binnen Europa. We hebben altijd de droom gehad om nog een mooie grote reis te maken. Het is er alleen nooit van gekomen.

In 2014 hadden we het plan om een grote reis te maken. We waren bezig met het plannen van ons reisschema toen we werden verblijd met de zwangerschap van onze kleine, grote meid. Dus het plan maar even in de ijskast gezet. Tot we in 2017 toch weer de reiskriebels kregen. ‘Zullen we niet voor een langere periode gaan? Wat zijn de mogelijkheden? Wat is een gave bestemming?’. Zomaar wat vragen die de revue zijn gepasseerd en die we voorzichtig bij de familie hebben neergelegd. 3 maanden is toch niet niks… Gaandeweg werden wij steeds enthousiaster en kregen de ideeën vaste vormen. Na veel uitzoeken en plannen zullen we op 1 oktober vertrekken.

We hopen jullie tijdens onze reis op de hoogte te houden van al onze avonturen en hopen dat jullie het met plezier zullen lezen. We zien uit naar jullie reacties, zodat we toch nog een beetje thuis zijn :-).

Groetjes!